بازآفرینی و رسالت علمی فرهیختگان
مدرسه علميه فاطمه الزهراء عليها السلام بن، نشست علمی پژوهشی با عنوان « بازآفرینی و رسالت علمی فرهیختگان »را با حضور سرکار خانم کاظمی، استاد حوزه و دانشگاه برگزار نمود.
سركارخانم كاظمي فرمودند: پایه تدریس باید تحقیق و پژوهش باشد .لازمه مواجه شدن با آحاد مردم جامعه دقت است، چگونه بعضی از علما چنین علم داشتند ؟ هر علومی دارای یک سری قواعد کلی است که اگر قواعد را به اشخاص عادل بدهیم مصادیق را تشخیص وراه را باز می کنند.اما متأسفانه الان این قواعد وجود ندارند . لازم است کتب های حوزه بازخوانی و چارچوب های کلی از آن باز گرفته شود.
همچنين بيان كردند: نقش فرهیختگان در تولید علم چیست؟ اداره جوامع بشری و سازمانهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در جهان امروز نیازمند نوعی نظام یکپارچه برای تفکر و عمل است. هر نظام اجتماعی نیازمند الگوی مناسبی برای شناخت پدیده های درونی و بیرونی است که این الگو باید شناخت و تعریف روشنی از انسان. جامعه و طبیعت داشته باشد. شاید به همین دلیل باشد که مدیران امروز دنیا به درجاتی فیلسوف هستند، تحلیل می کنند، مدل یکپارچه ذهنی می سازند و سپس خود را آماده می سازند. بنابراین مدیریت جامعه نیازمند تفکر، شناخت، برنامه ریزی الگو و نظام فکری است.