کرسی آزاد اندیشی در قالب نظریه پردازی
مرکز تخصصی معصومیه علیها السلام شهرکرد کرسی آزاد اندیشی با موضوع اقتصاد مقاومتی برگزار نمود که در این برنامه حجت الاسلام دکتر صفی به عنوان نظریه پرداز اول، حجت الاسلام دکتر مختاری به عنوان نظریه پرداز دوم و جناب آقای دکتر محمدی به عنوان داور در این جلسه شرکت نمودند.
نظر حجت الاسلام دکتر صفی: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی است که بتواند در مقابل فشار ها محکم باشد. رهبرانقلاب درسال 1388فرمودند که باید در برابر اقتصاد تحریمها فکری شود
لازمه ی تحقق یک اقتصاد مقاوم دو چیز است:
1. داشتن اقتصاد دانش بنیان2.تولید بومی در کشور.
پیشینه ی اقتصادی مقاومتی هم به دوران مشروطه و قبل از آن بر می گردد. که با همین سیاست های تحریم دشمن همراه بوده است که با ممنوعیت های اقتصادی ازجمله عدم خرید کالای خارجی در کشور توسط مراجع شیعه مورد تأکید بوده است.
نظر حجت الاسلام دکتر مختاری: اقتصاد مقاومتی در متن اسلام ریشه دارد و اقتصاد مقاومتی در انقلاب ما تثبیت شد و در قانون اساسی ما در بند 10 به عنوان ویژه مورد تاکید واقع شده است. و اصل این بود که اقتصاد مقاومتی برمبنای قانون اساسی و منویات مقام معظم رهبری محقق گردد. اما به دلیل متوازن نبودن نگرشهای مسئولین ذیربط هنوز به سرانجام نرسیده است.
جمع بندی داور ، جناب آقای دکتر محمدی: انقلاب ما براساس اقتصاد مقاومتی شکل گرفته است ، اصل بحث ما هم قانون اساسی است بند 10 اقتصاد مقاومتی در بهمن 1392 به خاطر این قانون شد که نیازمند یک متد فکری در کشور بودیم. اما متاسفانه علیرغم دغدغه های مقام معظم رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی و پیشبرد اهداف ملی نه تنها اقتصاد مقاومتی ما رشدی نداشته و صادرات ما هم کمتر شده به علاوه کشور مقروض تر گردیده است و در سیاستهای بین المللی هم کشوری که مقروض است ضعیف است و مورد مشارکت های اقتصادی قرار نخواهد گرفت ، هرچه هم تلاش برای مذاکره و گفتگو با انها انجام بگیرد برای تحقق اقتصاد مقاومتی لازم است کالاهای تولید شده به قیمت مناسب به مردم فروخته شود. همچنین باور و اعتقاد به توانایی هایی ملی تقویت گرددو دیگر اینکه قدرت درک مفاهیم اقتصاد مقاومتی وجود داشته باشد.