راز موفقیت طلاب در شب زنده داری و مناجات است
معاون تهذیب حوزه علمیه قم با تأکید بر این که طلاب باید به طور مستمر خود را مورد ارزیابی قرار دهند تا بدانند در کجای مسیر قرار دارند و جزء کدام دسته از انسان ها هستند، گفت: راز موفقیت طلاب در شب زنده داری و مناجات است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام محمد همتیان، معاون تهذیب حوزه علمیه قم، در همایش «طلیعه حضور» که با شرکت 200 طلبه خواهر از این استان به میزبانی شهر قم برگزار شد، با بیان این که اگر انسان واقعیت حیات را نفهمید و برداشت نادرستی از حیات دنیوی داشت، زشتی ها و پلیدی ها به دنبال او خواهند آمد، تصریح کرد: به یقین رحمت خداوند متعال شامل حال آن انسانی می شود که بداند کجای مسیر بندگی قرار دارد و ارتباطش با حضرت باری تعالی به چه صورت است.
وی گرایش انسان به سمت شیطان را نتیجه فراموش کردن خداوند در کارها دانست و افزود: اگر به این باور برسیم که دنیا فانی و محلی گذرا است، به یقین به سمت شیطان گرایش پیدا نخواهیم کرد و بسیاری از بداخلاقی ها خود به خود برطرف خواهد شد.
معاون تهذیب حوزه علمیه قم با تأکید بر این که طلاب باید به طور مستمر خود را مورد ارزیابی قرار دهند تا بدانند در کجای مسیر قرار دارند و جزء کدام دسته از انسان ها هستند، گفت: راز موفقیت طلاب در شب زنده داری و مناجات است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.
این مقام مسؤول با اشاره به ماه رجب و فرصت های نورانی پیش روی این ماه بابرکت، اظهار داشت: طلاب باید سحرخیز باشند و از فرصت های این ماه برای تزکیه درون و جلای قلب نهایت استفاده را ببرند.
حجت الاسلام همتیان با تأکید بر این که انسان باخدا در دنیا چیزی کم ندارد و به همه درجات معنوی و مادی خواهد رسید، خاطرنشان کرد: به یقین کسی که از اعماق وجود خداوند را بخواند، خداوند نیز دعوت او را اجابت خواهد کرد و این وعده حق تعالی است که محقق خواهد شد.
مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که چنگ زدن به ریسمان الهی امیدبخش است، اذعان داشت: باید خدا را شکر کرد که این لیاقت در زندگی نصیب ما شده در مکانی گام برداریم که روزی بسیاری از بزرگان و مراجع در آن حضور داشتند و به تعلیم و تهذیب خود و دیگران اقدام می کردند.
این مقام مسؤول با اشاره به این که اگر بخواهیم برنامه تربیتی در زندگی داشته باشیم، باید در حالات انسان های گذشته فکر کنیم و ببینیم چه چیزهایی سبب شد برخی رشد کنند، گفت: متأسفانه برخی ها در راه ماندند و سقوط کردند با این که همه برنامه ها برای هر دو دسته در جهت رسیدن به کمال فراهم بود.
معاون تهذیب حوزه علمیه قم با تأکید بر این که سبک زندگی انسان ها تغییر کرده و همین یکی از عوامل فرصت سوزی و سقوط از سعادت و کمال است، ابراز داشت: قرآن و کلام نورانی اهل بیت(ع) تبیین کننده و نشان دهنده زندگی سالم و با صلابت است که باید آن ها را الگوی خود در همه حالات قرار دهیم.
این مقام مسؤول با اشاره به این که در حوزه بودن، والدین خوب داشتن و استفاده از اساتید خوب همه فرصت است و نباید فرصت سوزی کرد، تصریح کرد: یکی از عوامل سعادت بشر، انس داشتن با قرآن و تلاوت این کلام وحیانی است؛ اگر انسان از این فرصت بهره نبرد معلوم نیست گرفتار چه چیزهای شود و یک وقت هم می آید، عمرش تمام و هیچ سودی نصیب او نشده است.